Financieel inzicht

Goed gebaar

De werkgever biedt de diensten van YincQ aan bij haar werknemers. Dat getuigt niet alleen van goed werkgeverschap, het geeft meer grip op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en op de loonkosten. Het verloop wordt beter voorspelbaar waardoor u tijdig kunt anticiperen. Denk hierbij aan kennisoverdracht, aanname personeel, opleidingen, e.d. U biedt een volledig, helder inzicht in het individuele financiële huishouden zonder hier zelf volledig in te hoeven duiken. Wat vaak ook wederzijds helemaal niet gewenst is. Het voordeel van een onafhankelijke, externe partij: YincQ.

Persoonlijk pensioen

De werknemer geeft aan wanneer hij idealiter met pensioen wil gaan. Zijn of haar wensen staan centraal. Medewerkers die graag vervroegd willen uitstromen, denken vaak dat dit niet kan. Ook wie graag tot zijn pensioen wil doorwerken zit met vragen. Wat blijft er straks netto over? YincQ rekent de verschillende scenario’s voor. Door alle mogelijkheden aan te geven, ook van vervroegd pensioen en deeltijdpensioen bijvoorbeeld krijgen medewerkers een duidelijk beeld van hun eigen toekomst voor ogen. Niet zelden voor het eerst.

Van plan naar planning

Door inzage kunnen beslissingen genomen worden. In samenspraak met de werkgever wordt bepaald tot wanneer de betreffende medewerker in dienst blijft, of gebruik maakt van deeltijd-pensioen, of volledig stopt, of nog langer doorwerkt. Dan weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Wel zo prettig. Indien financieel inzicht leidt tot mobiliteit ofwel exit dan regelt YincQ alle financiële zaken voor de werknemer, zoals aanvraag pensioen of WW, controle op cijfers, begeleiding vaststellingsovereenkomst, RVU, omzetten privé-voorzieningen. De werknemer wordt volledig bijgestaan, van scenario naar werkelijke uitkering.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag en wilt u daar over contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.