Financieel gezond

Unieke arbeidsvoorwaarde

U als werkgever heeft mooie arbeidsvoorwaarden waarvan u zou willen dat ze optimaal gewaardeerd worden. Uw werknemer heeft juist zijn gezinshuishoudboekje in het vizier. Risico’s als langleven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid zijn zorgen voor zowel de werkgever als de werknemer. Maar bovenal zijn er doelstellingen van de organisatie en persoonlijke wensen van de werknemer. Al deze facetten dienen in balans te zijn. Als onafhankelijke partij zorgen wij hiervoor met ons Financieel Gezond programma. Een unieke waardevolle Arbeidsvoorwaarde!

Wist u dat….

  • 62% van de werkgevers werknemers in dienst heeft met financiële problemen?
  • Nibud aangeeft dat dit de werkgever gemiddeld €13.000 per werknemer met financiële problemen kost (verminderde productiviteit en verhoogd verzuim)?
  • een (echt)scheiding, verkeerde keuzes in het verleden, op een te grote voet leven, gebrek aan financiële vaardigheden en moeite om met een laag inkomen rond te komen de top 5 redenen zijn van financiële problemen bij een werknemer?
  • slechts 30% van de werknemers extern advies inwint over financiële zaken?
  • de werkgever maar in 10% van de gevallen het aanspreekpunt is om het te hebben over pensioen?
  • werknemers met een financieel plan zelf keuzes maken en minder op de werkgever gaan leunen.
  • financiële gezondheid en werkplezier de sleutel zijn tot duurzame inzetbaarheid?

De werkwijze

YincQ bevordert de financiële gezondheid van werkgevers en werknemers middels een combinatie van persoonlijke aandacht en een innovatieve online module. Met elke werknemer maken wij een financieel plan.

 

Werkgevers en werknemers hebben een gezamenlijk belang. Duidelijkheid over de impact van de arbeidsvoorwaarden op de persoonlijke financiële gezinshuishouding van een werknemer, geeft de werknemer rust, veiligheid en waardering voor de werkgever. Wij zorgen voor een gezonde basis om mee te bewegen in alle veranderingen die de werkgever bezig houden. Dit wordt bereikt door maatwerk beleid voor uw onderneming.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag en wilt u daar over contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.