Team

Home » Team

Het team van YincQ

Betrokken en betrouwbaar

Ronald Stolk

Adviseur / eigenaar

Ik houd van vernieuwing. Door intensief te sparren, luisteren en te prikkelen kom ik tot nieuwe inzichten, die ik graag deel met relaties, collega’s en businesspartners. En de waardering die wij vervolgens krijgen van onze werkgevers- en werknemersrelaties? Dát geeft mij echt voldoening.

Richard Teuns

Adviseur / eigenaar

Dankzij mijn ervaringen als ondernemer in de financiële dienstverlening signaleerde ik waar werkgevers en werknemers collectief echt behoefte aan hadden. Vanuit die visie is YincQ ontstaan. Nu breng ik samen met klanten, collega’s en businesspartners onze dienstverlening naar een hoger niveau. Het geeft mij veel energie wanneer we lastige casussen naar tevredenheid van werkgever én werknemer volbrengen.

Corine Moerland

Adviseur

Vanuit oprechte interesse ga ik graag het gesprek aan. Ik vind het leuk om de verhalen achter de mensen te horen. Door aandachtig te luisteren en uitleg en inzicht te geven ontstaan echte connecties. Ik geloof in de kracht van YincQ’s benadering en het geeft me veel energie om te zien hoe deze tot tevreden werknemers en werkgevers leidt.

Jessica van Delden

Planning

Binnen YincQ verzorg ik de gehele planning en ieders agenda’s, terwijl ik ook onze klanten tevreden houd en veel van hun vragen beantwoord. Klinkt intensief? Hoe drukker ik het heb, hoe energieker ik word! Ik vind het prachtig om ervoor te zorgen dat iedereen zich volledig met zijn eigen werk bezig kan houden en tegelijkertijd tijd overhoudt voor ontspanning en leuke activiteiten.

Harry Siereveld

Business analist

Binnen YincQ zorg ik ervoor dat IT en bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aansluiten en ben ik verantwoordelijk voor hetprogrammeren. De communicatie in ons team is transparant en doelgericht. En dan is het fijn samenwerken in een organisatie die werkt aan de toekomst!

Joke de Vos

Commercieel Adviseur Binnendienst

Met plezier ondersteun ik de adviseurs en vooral het oplossen van ingewikkelde vraagstukken zie ik als mooie uitdaging. De drijfveer voor mijn werk is het voldoen aan de verwachtingen van de klant en deze het liefst verrassen met een stapje extra!

Robin Bols

Adviseur

Bij YincQ mag ik werknemers een blik geven op hun mogelijke financiële toekomst. Ik kan ze keuzes en ideeën bieden die aansluiten bij hun wensen en verwachtingen. Wat mij hierin het meeste plezier en voldoening geeft zijn hun positieve reacties en waardering. Vaak zijn de werknemers blij verrast met onze grondige en persoonlijke aanpak!

Andries Hoeksma

Financieel planner en adviseur

Als partner van YincQ ben ik betrokken bij de doorontwikkeling van producten en dienstverlening van YincQ. Resultaten bereik ik door te investeren in de relatie met de klant, met oog voor een goede balans tussen financiële begeleiding en sturing. En dat samen met dit professionele team, waar iedereen gaat voor het beste resultaat!