Medewerkers

Home » Medewerkers

Het team van YincQ

Betrokken en betrouwbaar

Ronald Stolk

Adviseur / eigenaar

Ik houd van vernieuwing. Door intensief te sparren, luisteren en te prikkelen kom ik tot nieuwe inzichten, die ik graag deel met relaties, collega’s en businesspartners. En de waardering die wij vervolgens krijgen van onze werkgevers- en werknemersrelaties? Dát geeft mij echt voldoening.

Richard Teuns

Adviseur / eigenaar

Dankzij mijn ervaringen als ondernemer in de financiële dienstverlening signaleerde ik waar werkgevers en werknemers collectief echt behoefte aan hadden. Vanuit die visie is YincQ ontstaan. Nu breng ik samen met klanten, collega’s en businesspartners onze dienstverlening naar een hoger niveau. Het geeft mij veel energie wanneer we lastige casussen naar tevredenheid van werkgever én werknemer volbrengen.

Corine Moerland

Adviseur

Vanuit oprechte interesse ga ik graag het gesprek aan. Door aandachtig te luisteren en uitleg en inzicht te geven ontstaan echte connecties met onze klanten. Ik geloof in de kracht van YincQ’s benadering en het geeft me veel energie om te zien hoe onze aanpak tot tevreden werknemers en werkgevers leidt.

Jessica van Delden

Planning

Binnen YincQ verzorg ik de gehele planning en ieders agenda’s, terwijl ik ook onze klanten tevreden houd en veel van hun vragen beantwoord. Klinkt intensief? Hoe drukker ik het heb, hoe energieker ik word! Ik vind het prachtig om ervoor te zorgen dat iedereen zich volledig met zijn eigen werk bezig kan houden en tegelijkertijd tijd overhoudt voor ontspanning en leuke activiteiten.

Lisanne Siersma

HRM / marketing

Iedereen brengt een groot deel van zijn / haar tijd door op het werk, dus is het ontzettend belangrijk dat dit als een prettige periode ervaren wordt. Vanuit mijn HR achtergrond ben ik erg mensgericht en zoek vanuit die visie naar de juiste balans voor werknemer én organisatie. Het doet mij goed om mensen en organisaties verder te helpen wanneer zij daar zelfstandig niet meer uit komen, om vervolgens de mooie resultaten hiervan terug te zien!