Mobiliteitstrajecten

Mobiliteit, de juiste koers

Reorganisatie, disfunctioneren, ziekte en/of arbeidsongeschiktheid…oorzaken van een dienstbeëindiging waar je niet direct vrolijk van wordt. Met de juiste persoonlijke aandacht begeleidt YincQ het volledige mobiliteitstraject. Zoeken naar de beste oplossing voor beide partijen. Eerlijkheid en het scheppen van financiële duidelijkheid vormen de basis.

Constructieve aanpak

YincQ is onafhankelijk en respecteert de wederzijdse belangen. Een goede basis voor een constructief overleg tussen werkgever en werknemer. We rekenen voor, denken mee, vragen aan en regelen alle bijkomende zaken.

Zo regelen wij ook de uitstroom van oudere werknemers die met pensioen willen en verzorgen daarbij de aanvraag van de diverse pensioenregelingen, ook van de partner. Uitkeringen van privépolissen en eventuele aanvraag van WW. Denk bij zieke werknemers ook aan scenario’s voor de partner bij het overlijden van een medewerker. Ontzorgen daar gaat het om. Pas als alles geregeld is, zit ons werk er op.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag en wilt u daar over contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.