Waarom YincQ

Home » Waarom YincQ

Waarom kiest u voor YincQ wanneer u de financiële gezondheid en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers wilt verbeteren? Wij zijn een onafhankelijk financieel communicatiebureau en gaan uit van een persoonlijke benadering. Met heldere uitleg en concrete adviezen bereiden we uw werknemers voor op een financieel gezonde toekomst. Hiermee bieden we de nodige handvatten om met zekerheid mee te bewegen met uw organisatie.

Binnen onze Financieel Gezond benadering krijgen ze naast de persoonlijke gesprekken toegang tot onze innovatieve online module. Terwijl uw medewerkers wegwijs worden binnen deze module heeft u toegang tot de werkgeversmonitor. Deze biedt continu inzicht in de voortgang van uw medewerkers en uw organisatie, zodat de resultaten van uw investering altijd inzichtelijk blijven.

De ervaren adviseurs van YincQ beschikken over vakdiploma’s op het gebied van de Wet op het Financieel Toezicht (wft). Daarnaast zijn onze adviseurs verzuimmanager, register risicomanager employee benefits en/of financieel planner (FFP). Zij zullen u helpen met het behalen van uw ondernemingsdoelstellingen en stimuleren de optimale inzet van uw personeel.

Onze kernpunten

  • Onafhankelijk financieel communicatiebureau
  • Persoonlijke benadering & werkwijze
  • Begrijpelijke uitleg, tastbare adviezen
  • Innovatieve online module voor werknemers
  • Werkgeversmonitor biedt strategisch inzicht voor werkgevers
  • YincQ adviseurs beschikken over vakdiploma’s op het gebied van Wet op het Financieel Toezicht (Wft)
  • YincQ adviseurs zijn verzuimmanager, register risicomanager employee benefits en/of financieel planner (FFP)

Meer weten over onze aanpak en werkwijze? Of wilt u een vrijblijvende kennismaking aanvragen? Neem dan contact met ons op.